TEPSI KEBABI

MALZEMELER
1 kg kusbasi et
2 sogan
1 corba kasigi salca
2 domates
2 yesil biber
2 patates
Sivi yag
YAPILISI
Ince dogranmis soganlar  sivi yagda sotelenir.
Etlerde ilave edilip birlikte iyice kavrulur.
Salcasi, tuzu da eklenip tepsiye alinir.
Domatesler ve biberler kesilip etin uzerine konulur.
Biraz su eklenip firinda pisirilir.
Patatesler  kub kub dogranip sivi yagda kizartilir.
Pisirilen etin uzerine patateslerde eklenip uzeri kizarincaya kadar firinda bekletilir. 

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s