ZEYTİNYAĞLI FASULYE

MALZEMELER
2 orta boy soğan
1 kg fasulye
3 domates
Yarım su bardağı zeytinyağ
1 tatlı kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
2 tane kesme şeker
3 diş sarımsak
YAPILIŞI
Soğanlar yemeklik  kesilir zeytin yağda sotelenir.
Domatesler  ve salça ilave edilir birlikte sotelenir.
Üzerine ayıklanmış ve temizlenmiş fasulyeler  kesilmiş sarımsaklar tuz ve şeker ilave  edilir ve önce harlı ateşte rengi değişene kadar sonra kısık ateşte  pişirilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s