ÇİĞ BÖREK

 MALZEMELER
Yarım kg kıyma
2 tane yeşil biber
2 tane domates
1 tane soğan
HAMURU 
Un
Tuz
Su
Kızartmak İcin
Sıvı yağ

YAPILIŞI
Soğan, biber, ve domates  kücük kücük doğranır kıyma ile karıştırılır.
Tuz ve kara biber de eklenir hepsi karıştırılır.
Un, tuz ve suyla kulak memesi  yumuşaklığında  bir hamur yapılır.
Hamur yumurta büyüklüğünde bezelere ayrılır bir tanesi  alınır ince acılır.
Hazırladığımız ic malzeme actığımız hamurun yarısına konulur ve diğer taraf onun üzerine kapatılır.
Diğer hamurlarada aynı işlem yapılır.
Kızgın yağda birer birer kızartılır.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s