UZUM

Oksuruge, kabizliga, bobreklere ve mesaneye faydalidir.
Eger cekirdegi ile birlikte yenirse bagirsakta olan yaralara iyi gelir.
Uzum kuru kani temizler.
Damar sertligine ve tansiyon yuksekligine karsi haftada iki gun yalniz uzum yemek lazimdir.
Cekirdeksiz kuru uzum su ile sekersiz kaynatilip suyu icilir, meyvesi yenirse  bobrekteki taslari eritir.
Nekahat donemi hastalarina bol bol yedirilirse kuvvetlenmelerine yardim eder.
Emzikli hanimlarin sutunu artirir.
Ure denilen zehirin vucuttan atilmasini saglar.
Diyabetliler haric hicbir zarari yoktur.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s