HAVUÇLU KEK

MALZEMELER
3 yumurta
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı sıvı yağ
Yarım su bardağı su
1 su bardağı rendelenmiş havuç
Yarım su bardağı ceviz içi
1 tatlı kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
Alabildiği kadar un
YAPILIŞI

Yumurta ve şeker çırpılır.
Yağ, su, havuç, tarçın, ceviz ilave edilir.
Un ve kabartma tozu da eklenir karıştırılır.
Kalıba alınır ve fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s