FIRINDA MANTI

IC MALZEMESI
1 sogan
Yarim kg kiyma
Kara biber
Tuz
HAMURU ICIN
1 yumurta
1 kase sarimsakli yogurt
Su
Un
Tuz
YAPILISI
Un, yumurta, tuz, su ile kulak memesi yumusakliginda bir hamur yapilir.
Sogan rendelenip kiyma, tuz, karabiberle karistirilir.
Hamur bezelere ayrilir.
Bezeler ince acilip karelere kesilir.
Iclerine kiymali icten konulup iki ucu kapatilir.
Yaglanmis tepsiye dizilir.
Firinda kizartilir.
Cikinca uzerine sicak su eklenip pisirilir.
Uzerine sarimsakli yogurt ve tere yagi dokulup servis yapilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s