İSKENDER KEBAB

 

MALZEMELER
Yarim kg biftek veya bonfile
1 pide
1 kase yogurt
2 yesil biber
2 domates
2 corba kasigi salca
2 corba kasigi tere yag
YAPILISI
Pide kup seklinde kesilir ve tepsiye alinip firinda isitilir.
Biftekler sivi yagda kizartilip  uzun serit seklinde kesilir.
Biber ve domateslerde kesilip kizartilir.
Salca sivi yagda kavrulup, uzerine su eklenir ve kaynatilir.
Servis tabagina pideler alinir.
Uzerine sos ve yogurt dokulur.
Etler ortasina konulup kenarlarina biber ve domatesler konulur.
En son uzerine kizdirdigimiz tere yagi gezdirilir.

Reklamlar

One thought on “İSKENDER KEBAB

  1. esra dedi ki:

    sevgili oklavam
    bu ne guzel bir fotograf ne guzel bir goruntu boyle.
    hayatimda bu kadar guzel gorunen bir iskender gormemistim. domatesler biberler etlerin etrafinda bir ahenk icinde dans ediyorlar. nasilda zevkle hazirlanmis. emeklerinizi ayakta alkisliyorum.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s