GEDiZ’iN TARHANA ÇORBASI

MALZEMELER
Yarım cay bardağı sıvıyağ
5 diş sarımsak
1 domates
1 tatlı kaşığı biber salcası
6 corba kaşığı tarhana
6 su bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz
YAPILIŞI
Sıvı yağda ince kesilmiş sarımsaklar pembe renkde  kavrulur.
Rendelenmiş domates ve salca eklenir birlikte kavrulur.
Üzerine 6 su bardağı soğuk su eklenir.
6 corba kaşığı tarhana ilave edilir ve karıştırarak pişirilir.
1 tatlı kaşığı tereyağ, tuzu ilave edilir 3 4 dakika kaynatılır ve ocaktan alınır.
Servis yapılır.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s