ÇÖKERTME KEBABI

MALZEMELER

2 patates
300 gr biftek
1 kase yoğurt
2 diş sarımsak
2 çorba kaşığı tere yağı

YAPILIŞI

Patatesler çubuk şeklinde kesilir sıvı yağda kızartılır.
Etler ince kesilir ve suyunu çekinceye kadar pişirilir.
Sarımsaklar ezilir yoğurtla karıştırılır.
Servis tabağına patatesler alınır, üzerine sarımsaklı yoğurt dökülür.
Yoğurdun üzerine etler konulur ve kızdırılmış tereyağı dökülür.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s