EZME

MALZEMELER
4 domates
1 soğan
1 kırmızı biber
2 yeşil biber
1 tutam maydanoz
1 tatlı kaşığı salça
Yarım çay bardağı zeytin yağ
Nar ekşisi
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı kara biber
1 tatlı kaşığı  tuz

YAPILISI

Sebzeler blendirdan geçirilir.
Suyu biraz süzgeçten süzülür.
Salça, zeytinyağ, nar ekşisi, baharatlar ve tuzu eklenip karıştırılır.
Sıcak ekmekle servis yapılır.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s