KABAK ÇORBASI

MALZEMELER
1 yemeklik kesilmiş soğan
1 kabak
1 patates
1 cay bardağı sıvı yağ
1 tutam dere otu

YAPILIŞI

Tencereye sıvı yağ alınır önce soğan, küp kesilmiş patates ve kabak ilave edilir .
2 dakika kavrulur.
Suyu eklenir yumuşayıncaya kadar pişirilir.
Dere otu ve tuzu eklenir 3,4 dakika kaynadıktan sonra ocaktan alınır.
Blendırdan gecirilir ve servis yapılır.

Reklamlar

One thought on “KABAK ÇORBASI

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s