PATLICAN MUSAKKA

MALZEMELER
3 buyuk patlican
300 gr kiyma
Sogan
2 yesil biber
2 domates
1 tatli kasigi salca
2 dis sarimsak
Sivi yag

YAPILISI

Once sivi yagda yemeklik kesilmis sogan sotelenir.
Kiyma eklenir suyunu cekesiye kavrulur.
Salcasi , tuzu, kara biberi eklenip 1-2 dakika daha kavrulup alti kapatilir.
Patlicanlar kup kup kesilip sivi yagada kizartilir.
Birazi tepsiye alinip uzerine kavrulan kiyma dokulur, tekrar patlicanlar konulur.
Uzerine kup kesilmis biber ve domatesler konulur.
Sarimsaklarda kesilip  patlicanlarin uzerine alinir.
Biraz su eklenip firinda yarim saat pisirilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s