KARNIBAHAR MÜCVERİ

dsc02203

MALZEMELER

1 karnıbahar
2 yumurta
4 çorba kaşığı un
1 tutam dere otu
1 tutam maydanoz
4 tane yeşil soğan
2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
Kara biber
Tuz
Kızartmak için
Sıvı yağ

YAPILIŞI

Karnıbahar küçük parçalara ayrılır ve üzerini örtecek kadar su ile haşlanır.
Suyu süzülüp çatalla ezilir.
İcine yumurta, un, kasar peyniri, ince kesilmiş maydanoz, dere otu, yeşil soğan,tuz, kara biber eklenir ve karıştırılır.
 Kızgın yağda  kaşıkla dökülür ve kızartılır.
Yoğurtla servis yapılır.

Reklamlar

One thought on “KARNIBAHAR MÜCVERİ

  1. Merhaba
    Benim Blog umda yorum yazmissiniz. Bende size buradan cevap yazayim dedim :-)
    Evet, bu sene isviçre de baya kar yagisi yasiyoruz. Hatta bugün, su an yine kar yagiyor :-)
    Lapa lapa, sessizce kar yagisini izlemek veya kar yagarken disarda yürümek çok keyif verici oluyor.
    Güzel günler dilerim.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s