PATATESLİ KEK

patatesli kek

MALZEMELER
3 yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
2 su bardağı un
4 küçük patates
1 kuru soğan
1 tutam dere otu
1 tutam maydanoz
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber

ÜZERİ İÇİN
Kaşar peyniri

YAPILIŞI
Yumurta, yoğurt,sıvı yağ karıştırılır.
Un, kabartma tozu, tuz,  karabiber, ince doğranmış maydanoz, dere otu eklenir ve karıştırılır.
Patatesler küp şeklinde kesilir ve karışıma ilave edilir.
Yağlanmış tepsiye konulur ve fırında üzeri pembe renk alıncaya kadar pişirilir.
Fırından alınır ve rendelenmiş kaşar serpilir.
Eriyinceye kadar fırında tutulur.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s