TAHİNLI KABAK TATLISI

dsc022872

MALZEMELER

Yarım kg kabak
3 su bardağı şeker
Tahin
Ceviz

YAPILIŞI

Kabak soyulur ve istenilen büyüklükte kesilir.
Tencereye alınır ve üzerine şeker eklenir.
Ocağa konulur, kaynadıktan sonra kısık ateşte  pişirilir.
Soğuduktan sonra tabağa alınır.
Üzerine tahin dökülür, ceviz atılır ve servis yapılır.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s