KIYMALI BAKLA

010

MALZEMELER

Yarim kg bakla
2 sogan
2 corba kasigi kiyma
1 cay bardagi sivi yag
1 tatli kasigi salca
1 tatli kasigi un
1 tatli kasigi seker
1 tatli kasigi tuz
UZERI ICIN
2 dis sarimsak
Bir kase yogurt

YAPILISI

Soganlar ince kesilir ve sivi yagda sotelenir.
Uzerine once kiyma sonra salca eklenir ve birlikte sotelenir.
Yikanmis ve temizlenmis baklalar eklenir.
Un, seker, tuz da eklenir ve 2- 3 dakika kavrulur.
1 cay bardagi su eklenir ve duduklu kapatilir.
15 dakika pisirilir.
Uzerine sarimsakli yogurt  dokulur ve dere otu ile servis yapilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s