SUSAMLI TAVUK

DSC02720

MALZEMELER

1 tavuk göğsü
1 yumurta
2 çorba kaşığı süt
Yarım çay bardağı soda
3 çorba kaşığı un
Tuz
Karabiber
Kırmızı biber
Susam
Kızartmak için
Sıvı yağ

YAPILIŞI

Tavuk göğsü ince  dilimlenir.
Yumurta, soda, süt karıştırılır.
Ayrı bir tabakda un, kırmızı biber, kara biber, tuz karıştırılır.
Susam da ayri bir tabağa alınır.
İnce kesilen tavuklar önce una daha sonra yumurtalı sosa ve susama batırılır  kızgın yağda kızartılır.
Servis yapılır.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s