HAVUÇLU MÜCVER

DSC02716

MALZEMELER

1 kabak
4 orta boy havuc
2 yumurta
2 corba kasigi un
2 orta boy patates
Yarim cay bardagi yogurt
2 corba kasigi rendelenmis beyaz peynir
4 dal yesil sogan
1 tutam ince kesilmis maydanoz
1 tutam dere otu
4 corba kasigi zeytinyagi
Yarim cay kasigi kabartma tozu
Tuz, karabiber, pulbiber

YAPILISI

Tarifini sofra dergisinden aldim, biz begendik sizinle paylasmak istedim.
Kabak,havuc ve patatesi rendeliyoruz. Kabak ve patatesi elimizle sikarak fazla suyunu alalim.
Bir kaba kabak, patates, havuc,un, yumurta, yogurt, beyaz peynir, ince kesilmis maydanoz, yesil sogan, dereotu, 2 corba kasigi zeytinyagi ve kabartma tozunu ilave edelim. Tuz, karabiber ve pulbiberi ekleyip malzemeyi iyice karistiralim.
Kalan 2 corba kasigi zeytinyagini orta buyuklukte bir firin kabini yagliyalim.
Malzemeyi firin kabina alalim ve 175  ( 350)  derecede uzeri kizarasiya kadar pisirelim.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s