VISNELI TAVUK GOGSU

001

MALZEMELER

5 su bardagi sut
1 su bardagi un
1 su bardagi seker
  
Visne sosu icin

2 su bardagi visne suyu
3 tatli kasigi bugday nisastasi
Visne taneleri

YAPILISI

Tencereye sut, un, seker alinir ve karistirarak muhallebi kivaminda pisirilir.
Ilk sicakligi ciktiktan sonra  5 dakika kadar blendirlanir ve islatilmis tepsiye dokulur.
Visne suyu nisasta ile karistirarak pisirilir.
Soguyan tavuk gogsunun uzerine dokulur ve visne taneleri ile suslenir.

Reklamlar

2 thoughts on “VISNELI TAVUK GOGSU

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s