TAVUK

001

MALZEMELER

12  parca kalcali but
Yarim limon suyu
1 cay kasigi karabiber
1 cay kasigi kirmizi biber
1 cay kasigi kimyon
1 sogan( rendelnmis)
1 tatli kasigi tuz
Uzerine surmek icin
1 tatli kasigi salca
1 tatli kasigi yogurt

YAPILISI

Rendelenmis sogan, karabiber, kirmizibiber, kimyon, limon suyu, tuz karistirilir.
Tavuklarin her tarafina bu sosdan surulur ve iki saat bekletilir.
Sosdan cikarilan tavuklar tepsiye dizilir.
Salca ve yogurt karistirilir ve tavuklarin uzerine surulur.
Firinda uzeri kizarasiya  pisirilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s