ERiSTE [YESiL MERCiMEKLi]

MALZEMELER

Bir corba kasesi eriste
1 su bardagi haslanmis mercimek
3 dis sarimsak
Tereyag
Tuz

YAPILISI
Eristeler kaynayan tuzlu suda haslanir ve suzulur.
Istenilen miktarda tereyagi kizdirilir ve uzerine dokulur.
Sarimsaklar biraz tuzla iyice ezilir ve mercimekle karistirilir.
Eristeler servis tabagina alinir ve uzerine mercimekler dokulur ve servis yapilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s