PANCA PINCIK PASTA

MALZEMELER

1 tane pastaban
Islatmak için 1 su bardağı süt

KREMASI
1  litre süt
3  çorba kaşığı un
1  çorba kaşığı  nişasta
4  çorba kaşığı kakao
1  su bardağı şeker
1  paket vanilya
Yarım paket bitter çukulata
Yarım tatlı kaşığı margarin

ÜZERİ İÇİN
1 paket krem şanti
1  su  bardağı süt
1 çorba kaşığı labne peynir

YAPILISI
Pastaban   büyük  borcamın içine  parçlanır.
1  su bardağı  sütle ıslatılır.
Margarin ve çukulata hariç diğer krema malzemeleri karıştırarak pişirilir.
Ocağın altı kapatılır ve margarin, çukulata eklenir, 5-6 dakika mikserle çırpılır.
Keklerin üzerine dökülür ve soğumaya bırakılır.
Krem şanti süt ile çırpılır, labne peyniri eklenir birkaç dakika daha çırpılır ve soğuyan pastanın üzerine dökülür.
Antep fıstığıile süslenir ve buzdolabında bir kaç saat dinlendikten sonra servis yapılır.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s