MERCİMEKLİ BULGUR PİLAVI

mercımeklı bulgur pılavıMALZEMELER
2 su bardağı az haşlanmış yeşil mercimek
1 su bardağı pilavlık bulgur
1 soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz
YAPILIŞI
Haşlanmış yeşil mercimekler tencereye alınır.
Üzerine yıkanmış bulgur ilave edilir.
Suyu ve tuzu eklenip kısık ateşte pişirilir.
İnce kesilen soğan zeytinyağında kavrulur.
Pilavın üzerine dökülür, karıştırılır ve servise sunulur.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s