PIRASALI KEK

MALZEMELER

1 yumurta
1 su bardağı mısır unu
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı yoğurt
Yarım kg pırasa
1 tutam maydanoz
1 paket kabartma tozu
4 corba kaşığı tepeleme un
Karabiber
Tuz
Kaşar peyniri

YAPILIŞI

Önce sıvı malzemeler karıştırılır.
Üzerine ince kesilmiş pırasalar,maydanoz, mısır unu, tuz ve karabiber de eklenir hepsi karıştırılır.
En son un ve kabartma tozu eklenir karıştırılır ve yağlanmış tepsiye alınır.
Fırında 180 derecede üzeri kızarıncaya kadar  pişirilir.
Fırından cıkarmadan rendelenmiş kaşar peyniri serpilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s