BULGURLU ISPANAK KAVURMASI

MALZEMELER

Yarim kg ispanagin yaprak kismi
1 sogan
2 yumurta
2 corba kasigi pilavlik bulgur
1 cay bardagi sivi yag
Uzeri icin
Bir kase sarimsakli yogurt
Tere yag

YAPILISIBulgurlar az su ile pisirilir.
Ince kesilen sogan sivi yagda sotelenir.
Temizlenmis ve kesilmis ispanak yapraklari uzerine ilave edilir.
Hizli ateste ispanaklar suyunu cekesiye kavrulur.
Yumurtalar uzerine kirilir ve karistirilir.
Bulgurlar da ilave edilir karistirilir ve alti kapatilir.
Servis tabagina alinir ve uzerine sarimsakli yogurt ve tere yag dokulur.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s