TiRAMiSU

MALZEMELER

1 kakaolu hazır pandispanya
1 cay fincanı sıcak su
1 corba kaşığı granür kahve
2 corba kaşığı şeker
KREMASI
4 su bardağı süt
1 yumurta
3 kahve fincanı şeker
3 kahve fincanı un
1 paket 200gr  labne peyniri

YAPILIŞI

Labne haric diğer krema malzemeleri bir tencereye alınır.
Mikserle karıştırılır.
Ocağa alınır , karıştırarak muhallebi kıvamında pişirilir ve soğumaya bırakılır.
Soğuduktan sonra labne eklenir ve mikserle  karıştırılır.
Bir cay fincanı sıcak suda kahve ve şeker eritilir.
İkiye kesilmiş olan hazır kekin alt ve üst parcanın ic tarafları kahve ile ıslatılır.
Alt parcanın üzerine kremanın yarısı sürülür.
Ikinci parca üzerine alınır ve kalan krema sürülür.
Üzerine kakao elenir ve buzdolabında 4-5 saat dinlendirilir ve servis yapılır.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s