KUŞ ÜZÜMLÜ KURABİYE

012

MALZEMELER

125 gr yumuşak tereyağ
1 su bardağı pudra şekeri
2 yumurta ( bir tanesinin akı üzerine)
Yarım su bardağı kuş üzümü
Yarım su bardağı çam fıstığı
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tarçın
Alabildiği kadar un
Üzeri icin susam
YAPILIŞI
Pudra şekeri yumuşak tereyağına yedirilir.
Yumurta,tarçın,kuş üzümü,çam fıstığı, un ,kabartma tozu  eklenir.
Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapılır.
Ceviz büyüklüğünde parçalara ayrılır ve yuvarlanır.
Önce yumurta akına sonra susama batırılır ve fırın tepsisine dizilir.
Fırnda 180 derecede üzeri kızarıncaya kadar pişirilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s