PİLİÇ KÜLBASTI

 

MALZEMELER

1 tavuk göğsü
1çay bardağı yoğurt
1Yarım çay bardağı zeytinyağ
1 soğan
2 diş sarımsak
1 domates
Karabiber
Kırmızı biber
Tuz
YAPILIŞI
Tavuk göğsü dilimlenir.
Soğan  sarımsak ve domates rendelenir.
Yoğurt zeytinyağ karabiber tuz kırmızı biber ile karıştırılır.
Dilimlenen tavuklar bu sosa batırılır ve2 saat bekletilir.
Sosdan çıkartılır ve orta ateşte  kızgın yağda kızartılır.
Patates kızartması ile servis yapılır.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s