BUĞDAY SALATASI

MALZEMELER

1 su bardağı buğday
3 yeşil soğan
1 tutam maydanoz
1 tutam dereotu
Yarım su bardağı mısır
1 közlenmiş kırmızı biber
1 çay bardağı ceviz içi
Yarım çay bardağı nar ekşisi
Yarım çay bardağı zeytinyağı

YAPILIŞI

Bir su bardağı buğday akşamdan iyice yıkanır,  bol su ile ocağa konur ve 15 dakika kaynatılır  altı kapatılır.
İnce kesilmiş yeşil soğan, maydanoz, dereotu, kırmızı biber  suyunu süzdüğümüz buğdayların üzerine eklenir.
Mısır, ceviz içi, nar ekşisi, zeytinyağı, tuz ilave edilir ve karıştırılır servis yapılır.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s