Görsel

ISLAK KURABiYE

022
MALZEMELER
250 gr tereyağ veya margarin oda ısısında
1 çay bardağı sıvıyağ
2 kahve fincanı şeker
1 yumurta
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
4 çorba kaşığı kakao
3 su bardağı un
ŞURUBU
1 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
YAPILIŞI
Malzemelerin hepsi karıştırılır ve hamur yapılır.
Ceviz büyüklüğünde yuvarlanır ve yağlanmış fırın tepsisine dizilir.
200 derecede pişirilir.
1 su bardağı şeker ve 1su bardağı süt karıştırılır ve şurub hazırlanır.
Fırından çıkartılan kurabiyeler tek tek şuruba batırılır çıkartılır. Hindistan cevizi ile süslenir ve servis yapılır.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s