Görsel

PAPAZ YAHNİ

011
MALZEMELER
1 kg dana kuşbaşı
2 tane kuru soğan
3 yeşil biber
3 domates
1 tatlı kaşığı salça
1 tane limon
3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı kuru nane
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay bardağı sıvı yağ
YAPILIŞI
Etler  tencerede ısınmış sıvı yağın üzerine alınır ve rengi değiştiğinde küp şeklinde kesilmiş soğanlar ilave edilir ve suyunu çekinceye kadar orta ateşte pişirilir. Etler eğer pişmediyse biraz sıcak su eklenir. Etler piştiğinde salça, küp şeklinde kesilmiş yeşil biber, domatesler  ve kabuğu soyulmuş limon kesilir  sarımsak,  nane,  tuz eklenir ve malzemeler yumuşadığında ocaktan alınır  ve servis yapılır.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s