SUSAMLI KURABiYE

002

MALZEMELER
250gr tereyağ oda ısısında
4 çorba kaşığı toz şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
3 yumurta sarısı
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
4 su bardağı tepeleme un

ÜZERİ İÇİN
3 yumurta akı
Susam

YAPILIŞI
Malzemelerin tamamı karıştırılır ve hamur haline getirilir.
Cevizden büyük parçalara ayrılır ve yuvarlanır.
Önce yumurta akına sonra susama batırılır, her tarafı ve yağlanmış tepsiye alınır.
Önceden ısıtılmış 180 derecedeki fırında 40 dakika pişirilir.

Reklamlar

2 thoughts on “SUSAMLI KURABiYE

  1. oklavam dedi ki:

    Selma hanım ilginiz ve güzel düşünceleriniz için teşekkür ediyorum.
    Afiyet olsun,sağlıcakla kalınız.

  2. Selma Yılmaz dedi ki:

    Hatice hanım ellerinize sağlık harika lezzetler tadıyoruz sayenizde..Site çok başarılı.Hem tat,hem görüntü nefis.Takipteyim sizi.Sevgilerimle…

Bir Yanıt Bırakın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s