RAMAZAN PAÇASI

032MALZEMELER
1 Yumurtanın sarısı
3 diş sarımsak
2 çorba kaşığı sirke
2 çorba kaşığı un
Su
Üzeri İçin
Sucuk
Tere yağ
YAPILIŞI
Sarımsaklar tuz ile ezilir.
Sirke, yumurta sarısı, un ve su, beraberce karıştırılır.
Yapılan karışım koyu muhallebi kıvamında  pişirilir.
Arzu edildiği kadar sucuk kesilerek tereyağında kızartılır, paçanın üzerine dökülür.
NOT:
Bu ara sıcak geleneksel olarak  Ramazanda iftarda yenilir. İftardan önce yapılır ve sıcak tüketilir.

Reklamlar

Bir Yanıt Bırakın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s